Wedstrijden

FCC de Kombocht is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU) en de Nederlandse Fietscross Federatie (NFF). Onze rijders nemen deel aan nationale wedstrijden bij deze bonden en aan internationale wedstrijden van de Europese  fietsbond UEC en wereldwijde fietsbond UCI.

Je leest alles over het rijden van wedstrijden in ‘Het FCC de Kombocht handboek wedstrijden rijden‘.

We kunnen bij de wedstrijden alle hulp gebruiken! Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen, stuur dan een mailtje naar info@fccdekombocht.nl.

KNWU

Voor een overzicht van alle wedstrijden van de KNWU kan je de wedstrijdkalender van de KNWU bekijken.

Stuurbordnummer KNWU aanvragen

Als je eenmaal start met het rijden in een van de competities heb je een eigen bordnummer nodig, hoe regel je dat…
Op je oranje basislidmaatschap-pas staat een bondslidnummer, ga naar www.mijnknwu.nl en maak via de combinatie bondslidnummer en email-adres een account aan. Eenmaal bevestigd via een e-mail ben je in het rijke bezit van een eigen KNWU omgeving! In deze omgeving kan je je eigen profiel aanmaken en zaken aanvragen als licenties en…je eigen bordnummer!

Aan de linkerkant van jouw pagina staan een aantal tabbladen.

In het tabblad ‘chip/stuurbord’ ga je naar een nieuw stuurbord aanvragen en de rest wijst zichzelf. De KNWU gaat je een nummer toewijzen, het kan een paar dagen duren voordat je nummer bekend is. Belangrijk is om te weten dat je ieder jaar een nummer moet aanvragen, dit kan vanaf 1 januari.

Doe je dit meteen wanneer het mogelijk is dan behoud je dus je eigen nummer!

NFF

Voor een overzicht van alle wedstrijden van de NFF kan je de wedstrijdkalender van de NFF bekijken.