De trainers

De training wordt gegeven door onze ervaren trainers:

foto van trainer WimWim
Wim fietscrosst al sinds de jaren ’80 (hij is al lid van FCC de Kombocht sinds de oprichting in 1982!). Hij heeft dan ook vele nationale en internationale wedstrijden gereden. Fietsengek als hij is, is Wim ook al jaren de beste fietsenmaker van Bussum en omstreken. Bij FCC de Kombocht zet Wim zich heel hard in voor de club als secretaris en brengt hij zijn kennis van fietsen en fietscross over op de rijders.

 


foto van trainer BramBram
Ook Bram is een bmx’er van het eerste uur met een erg lange bmx carrière. Om zijn bochtentechniek is hij berucht door heel Europa. Heel wat rijders zijn door hem professioneel (maar geheel reglementair) over een bocht gewipt. Natuurlijk brengt hij deze onschatbare kennis over op de volgende generatie Kombochters.

 


foto van trainer JhonJhon
Jhon was zelf vroeger al fanatiek crosser in Blaricum. Na enkele jaren afwezigheid uit de fietscrosswereld pakte Jhon het fietsen weer op toen zijn kinderen gingen crossen. Omdat de club in Blaricum ondertussen helaas was opgehouden te bestaan kwamen zij in Bussum fietsen. Naast het zelf meefietsen, zet Jhon zijn ervaring in om onze rijders te trainen.

 


foto van trainer JessyJessy
Jarenlang heeft Jessy nationale en internationale wedstrijden gereden voor FCC de Kombocht. Na een korte pauze van het fietscrossen is Jessy vanuit zijn sportopleiding terug als trainer bij onze club. Jessy verzorgt de plustrainingen op maandag en woensdag.

 

 


foto van trainer Imro in actie op de bmxImro
Imro is een verdienstelijk fietscrosser met een heel hoog niveau. Nationaal en internationaal rijdt Imro met de top mee. Speciaal voor onze club verzorgt hij extra techniektrainingen voor de rijders met hoge ambities.

 

 


Lees meer over de training op de pagina’s: