Sponsoren

FCC de Kombocht draait op de inzet van vrijwilligers en de sponsoring van de fantastische bedrijven die u rechts in beeld ziet. Door op een sponsor te klikken kunt een kijkje nemen op hun site. Steun de bedrijven die onze vereniging steunen!

Sponsor of donateur worden

Wat kan een investering voor u als sponsor betekenen?

Allereerst draagt u bij aan de sportbeleving van onze, veelal jonge, rijders en ontvangt u natuurlijk onze eeuwige dankbaarheid. Maar we gaan ook actief voor u aan het werk! Wekelijks zullen we met uw reclame-uitingen op ons shirt te vinden zijn op crossbanen door heel Nederland. Door de explosieve groei de afgelopen jaren staan we flink in de belangstelling en dit zal gezien onze ambities alleen maar toenemen.

Naast de uitingen op het shirt bieden we de mogelijkheid om op, boven en rondom onze crossbaan uw reclame-uitingen (vlaggen, banners of borden) te presenteren. Dat onze crossbaan geregeld decor is van televisieopnamen maakt deze optie extra interessant. Daarnaast streven wij ernaar om regelmatig onder de aandacht te komen in lokale media. Op deze wijze proberen wij bij te dragen aan de naamsbekendheid van onze sponsors in de regio.

Ook op onze website en social media bieden wij verschillende mogelijkheden voor sponsoren om onder de aandacht te komen. Gezien onze actieve community is dit een interessante manier om als sponsor een brede doelgroep in de regio te bereiken.
Natuurlijk zijn er nog vele andere opties bespreekbaar. Zo kunnen wij grotere sponsors de mogelijkheid bieden om een geheel verzorgde bmx-clinic te volgen.

In overleg is er veel mogelijk om uw en onze dromen waar te maken!

Voor informatie: info@fccdekombocht.nl