Proeflessen

Lijkt BMX je ook heel erg gaaf en wil je het een keer proberen?

Je kunt bij FCC de Kombocht gratis 3 keer meetrainen. We organiseren elke 1e maandag van de maand een proefles voor nieuwe rijders. De trainer laat je vervolgens weten wanneer je deel kan nemen aan de volgende training.

Voor je eerste proefles moet je om 18.30 uur aanwezig zijn in verband met het uitzoeken van een passende fiets, helm en handschoenen.

Strippenkaart

Je krijgt van ons ook een strippenkaart waarmee je 3 keer gratis mag meetrainen.

De eerste strip verbruik je bij de proefles op maandag. De tweede en derde strip kan je gebruiken om gratis deel te nemen op een reguliere trainingsavond. Je kan op zo’n trainingsavond gewoon met met je strippenkaart naar de kantine. Na aftekenen van de strippenkaart krijg je een fiets, helm en handschoenen te leen.
Let op de strippenkaart is één maand geldig na je eerste proeftraining.

Als je na de proeflessen BMX nog steeds helemaal te gek vindt beslis je of lid wil worden van onze club!

Vergeet niet

  • dat je je van te voren moet aanmelden via info@fccdekombocht.nl, zo weten wanneer je wilt komen meetrainen en kunnen wij er voor zorgen dat je goed wordt opgevangen en begeleidt, dit geld alleen voor je 1ste proefles.
  • dat je een shirt/trui met lange mouwen en een stevige lange broek aan moet om deel te nemen, geen jogging broek.
  • dat je je strippenkaart bij he moet hebben.
  • dat je 1 keer per kalenderjaar gebruik kan maken van een strippenkaart.

Jij en je ouders zijn altijd welkom om een keer te kijken!

De BMX-sport is een extreme sport. Hoewel wij er alles aan doen om de veiligheid te waarborgen, kunnen we valpartijen niet altijd voorkomen. Daarom is deelname geheel op eigen risico.

Hopelijk tot vlug!