Missie en visie

Missie
De club is een verantwoorde sportaanbieder in Bussum en omgeving, waar recreatief-en prestatie gericht kan worden gefietst in een veilige en rookvrije omgeving. De trainingen die de club aanbiedt hebben een prettige balans tussen presteren en plezier voor eenieder op eigen tempo. De club hecht veel waarde aan vertrouwen, respect en samenwerking. Wij willen een goed georganiseerde en financieel gezonde club zijn die een optimale sportbeleving aanbiedt. Wij willen maximaal presteren.

Visie
De club wil voor haar leden een club zijn waar men zich thuis voelt en waar ieder lid op eigen niveau kan fietsen. Er zal veel aandacht worden besteed aan de onderlinge saamhorig-en betrokkenheid, dat begint al bij binnenkomst van nieuwe leden.
De club wil werken met een adequate takenverdeling vanuit een duidelijke organisatie.
We willen dat leden trots zijn op hun vereniging en dragen er zelf aan bij dat ze trots blijven op hun vereniging.
We willen een club zijn waar ouders van rijders zich betrokken bij voelen, en club waar (groot)ouders en verzorgers energie en tijd in willen steken om het (fiets)plezier voor hun kinderen te waarborgen.
We willen een prestatievereniging zijn met een positieve uitstraling die laagdrempelig is en blijft. Naast recreatief fietscross voor eenieder moet het accent zeker ook liggen op jeugdige rijders die naar een hoger niveau willen.

Doelstellingen 2023

  • Na afronding van de renovatie van de baan zal de nadruk dit seizoen liggen op deelname aan de 4 competities met zo veel mogelijk rijders uit eigen gelederen.
  • Wegens groot succes wordt er ook in 2023 een BMX-kamp georganiseerd.
  • Het organiseren van verjaardagspartijtjes en diverse andere kinderfeestjes op de baan.
  • Open dagen in combinatie met vrije trainingen.