Lid worden

Fietscross is de stoerste sport die je kan beoefenen in Bussum en FCC de Kombocht is een beregezellige vereniging. We begrijpen dus heel goed dat je graag lid wilt worden. Maar hoe gaat dat in z’n werk?

Misschien heb je al gebruikt gemaakt van het aanbod van onze club om eerst drie keer gratis mee te trainen, of weet je gewoon al meteen 100% zeker dat dit de sport is voor jou. Dan is het tijd om lid te worden.

Inschrijven

Je vraagt in de kantine (of via info@fccdekombocht.nl) een inschrijfformulier en die lever je ingevuld weer in. Ben je nog geen 18 dan laat je hem natuurlijk invullen door je ouders.  Zo simpel is het. Vanaf dat moment ben je een echte Kombochter en  altijd welkom op de baan!

Kosten

De contributie voor 2018 is 96 euro, per rijder*. Dit is inclusief €11,50- euro voor het basislidmaatschap van de KNWU. Met dit lidmaatschap mag je deelnemen aan wedstrijden voor beginners en ben je goed verzekerd tijdens clubactiviteiten zoals trainingen en wedstrijden. Start je na de zomer dan betaal je maar de helft (48 euro).

*Het derde lid in een gezin is gratis.