Lid worden

Fietscross is de stoerste sport die je kan beoefenen in Bussum en FCC de Kombocht is een hartstikke leuke vereniging. We begrijpen dus heel goed dat je graag lid wilt worden. Maar hoe gaat dat in z’n werk?

Misschien heb je al gebruikt gemaakt van het aanbod van onze club om eerst drie keer gratis mee te trainen, of weet je gewoon al meteen 100% zeker dat dit de sport is voor jou. Dan is het hoog tijd om lid te worden.

Inschrijven
Vraag in de kantine naar een inschrijfformulier en lever die je ingevuld weer in. Ben je nog geen 18 dan laat je hem natuurlijk invullen door je ouders. Zo simpel is het!

Nadat je je ingevulde inschrijfformulier hebt ingeleverd krijg je van ons een welkomst-mapje mee met aantal formulieren waarin staat omschreven wat wij van jou verwachten qua gedrag op het terrein, de baan en tijdens de trainingen. In verband met de nieuwe privacy wetgeving moeten we jou (of je ouders) ook vragen een ander formulier in te vullen en te ondertekenen waarin je aangeeft of je het goed vind dat er foto’s van jou worden gemaakt en gepubliceerd op de verschillende social-media kanalen die
de club heeft.

Als je wedstrijden wilt gaan rijden wordt er van je verwacht dat je dat doet in een clubshirt. Clubshirts zijn voor €25,- en de slimfit-versie voor €30,- te koop op de club.

Je naam achterop je shirt is natuurlijk helemaal top! Voor het bedrukken van je naam op je mooie shirt kan je terecht bij Joyce Klaver van Budget Boxer textielbedrukking, Joyce is de moeder van Luuk Klaver en bedrukt jouw shirt met jouw naam erop voor €6,-.

Kosten
De contributie voor 2019 is 96,50- euro, per rijder*. Dit is inclusief €12,- euro voor het basislidmaatschap van de KNWU. Met dit lidmaatschap mag je deelnemen aan wedstrijden voor beginners en ben je goed verzekerd tijdens clubactiviteiten zoals trainingen en wedstrijden. Start je na de zomer dan betaal je maar de helft.

*Het derde lid in een gezin is gratis.